Julie fra Babytjekket behandler

Babytjekket er grundig, fysioterapeutisk undersøgelse fulgt op af blid behandling og vejledning i relevante, motorikstimulerende aktiviteter, som I kan lave derhjemme. Babytjekket kan udføres fra barnet er nyfødt, men giv jer selv tid til at lande i hinandens selskab, før I drager af sted ud i verden. Det er mest hensigtsmæssigt, at I dukker op i løbet af de første tre måneder efter fødslen, men vi behandler babyer helt op til etårsalderen.


Babytjekket kan være med til at afhjælpe fladt eller skævt baghoved, favoritside, bananform, bagsidedominans, kæbespændinger, kolik, reflux, søvnbesvær, usikker motorisk udvikling og generel kropslig uro. Udfordringer som disse kan hænge sammen med hurtige fødsler, langtrukne fødselsforløb, at baby har stået skævt i bækkenet, underkropspræsentation (UK), kopforløsning, kejsersnit og igangsættelser, og de kan ofte afhjælpes helt smertefrit. Både undersøgelse og behandling har rødder i den klassiske fysioterapi og er udviklet af fysioterapeut Julie Hjelm-Vibild i 2002.


Undersøgelse og behandling foregår altid på babys præmisser i rolige og trygge rammer. Indimellem falder baby i søvn under behandlingen, og andre gange er der behov for mindre pauser undervejs. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt med opfølgende konsultationer efter Babytjekket.

Babymotorik kan let komme til at lyde lidt som raketvidenskab, og det vil vi gerne lave om på! Derfor har Sara fra Ammeakademiet og Julie fra Babytjekket, skruet et onlinekursus sammen med 10 GODE BABYVANER. Vi kobler gode (og realistiske) vaner på hverdagssituationer og deler vores bedste cowboytricks og lige-til-at-gå til øvelser, så både du og din baby kan komme rigtig godt fra start (0-4 mdr.).


Du lærer at spotte både favoritside, bananform og bagsidedominans og får styr på, hvad du kan gøre ved det derhjemme (og hvornår man bør se en babybehandler). Du kommer omkring, hvordan du bedst hjælper baby til at undgå fladt baghoved. Du får fif til, hvordan du får baby til at ligge på maven, blive stærk i kropskernen, trille og meget mere!


Sara og Julie guider dig også til, hvordan du kan hjælpe baby i forhold til søvn, mavekneb, bøvsning og andre udfordringer. Kom flyvende fra start og bliv stærk i at læse din baby til jeres begges glæde.


Kurset koster 300 kr. og kan købes ved at sende en mail til os på hej@fysjo.dk.

fys:jo

TERAPEUTERNE

Julie fra fys:jo + Babytjekket

Julie Hjelm-Vibild er uddannet fysioterapeut i 1997 og efteruddannet inden for blandt andet kraniosakralterapi. Hun har mere end 20 års praktisk erfaring med det fysioterapeutiske arbejde i forbindelse med graviditet, spædbørn og barsel. Julie har gennem sit virke som praktiserende fysioterapeut specialiseret sig i babybehandling og udviklede i den forbindelse Babytjekket tilbage i 2002. Hendes håndelag er blidt, præcist og effektivt, og stemningen er tryg og professionel.


BESTIL TID HOS JULIE

Kamilla Rahbek er både fysioterapeut (2009) med videreuddannelse inden for kraniosakralterapi og autoriseret zoneterapeut (RAB) (2009). Kamilla er den ene af klinikkens to babybehandlere og den eneste udover Julie, der tilbyder Babytjekket i Danmark. Hun arbejder blidt og præcist uden at gå på kompromis med grundigheden, og alle små klienter er i trygge hænder hos hende. Kamilla er desuden specialist i rehabilitering og behandling af følger efter hjernerystelse. 


BESTIL TID HOS KAMILLA

Kamilla fra fys:jo + Babytjekket

Pris & praktisk

Babytjekket koster 1500 kr. Konsultationen varer typisk 1 time hos Julie og 1,5 time hos Kamilla. Sygeforsikringen "danmark" og flere andre private sundhedsforsikringer yder tilskud til fysioterapi, og vi afregner elektronisk med Sygeforsikringen "danmark" umiddelbart efter konsultationen. For at have god tid til alle konsultationer arbejder vi uden overenskomst med den offentlige sygesikring. Det betyder desværre, at du ikke kan opnå tilskud til Babytjekket med en henvisning til fysioterapi fra din læge. Du kan betale med MobilePay på 300600.


Du finder os centralt på Frederiksberg, tæt på både bus, tog og metro. Vi holder til lige bag Codanhus på adressen: Prinsesse Maries Allé 17 1. tv, 1908 Frederiksberg C. Der er pusleplads på ét af toiletterne og naturligvis 100% ammefrihed på hele klinikken. Du er velkommen til at fotografere og filme i behandlingsrummet, så længe kameraet ikke er i vejen for kontakten med dit barn. Barnevognen kan du stille i opgangen. Der er parkering i gadeplan - husk at stille den digitale parkerings-app! Læs mere om parkering på Frederiksberg her.