RETREAT

(UDSOLGT) 8.-12. maj - 2024

Noah Surf House Portugal

Fire dage med dybe stræk, rolige meditationer og intense åndedrætsøvelser. Designet til at udvide din kropsbevidsthed og komme tættere på den vilde natur i dig.


Noah Surf House danner med sin betagende beliggenhed ved Atlanterhavet og afslappede stemning en smuk ramme om retreatet - og restauranten serverer skøn mad baseret på friske, lokale råvarer. Hotellet udbyder også surf-lektioner, hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med surfing under dit ophold.

Fysioterapeut Julie Hjelm-Vibild

fys:joterapeuten

Fysioterapeut Julie Hjelm-Vibild guider dig trygt igennem alle klasser på kurset - altid med blik for både helhed og detaljer. Hun har mere end 30 års undervisningserfaring og navigerer gerne i feltet mellem kropsbevidsthed, balance og nærvær.


Der er fokus på at udvide din kropsbevidsthed, styrke dit fodfæste og udforske dit åndedræts fantastiske potentiale. Du behøver ingen forkundskaber, men nysgerrighed og lyst til at dykke ned i din krops små og store undere er et godt udgangspunkt. Der er planlagt 8 klasser på retreatet henholdsvis morgen og aften.


Julie har undervist både grupper og 1:1, først som svømmetræner og siden 1997 som fysioterapeut i flere forskellige sammenhænge. Hendes evner er efterspurgt i både ind- og udland, og hun arbejder bla. med olympiske atleter og professionelle operasangere.

Pris: 9500 kr.

Inkluderet i prisen:

» Undervisning dagligt (8 klasser i alt)

» Fly København - Lissabon t/r

» Transfer Noah Surf House t/r

» 4 overnatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad

BOOKING

» Ring 78788989

» Skriv til karin@wetravel.dk

Rejsen arrangeres af We Travel ApS.

Medlem af Rejsegarantifonden.